15 mai 2012, Ziua familiei.

INFORMAŢIE
privind petrecerea sărbătorii dedicate zilei familiei  în  satul Ineşti

Pe data de 13 mai 2012 ora 15.00 în incinta căminului de cultură din satul Ineşti s-a petrecut sărbătoarea dedicată zilei familiei cu genericul ,,Două inimi pereche într-un singur destin”. La sărbătoare au fost invitate mai multe familii jubiliare,dintre care două familii au celebrat  50 de ani de căsătorie,familia Druţa Mihail şi Ana, Cănăţui Feodor şi Agafia. Cinci familii  au sărbătorit nunta de argint,25 ani de căsătorie şi  familia Sîrbu Dumitru şi Natalia, au serbat nunta de hîrtie, un an de la căsătorie. Familiile jubiliare cu nunta de argint sînt: Druţa Sergiu şi Elena, Roşu Andrei şi Natalia, Druţa Ion şi Tatiana, Sîrbu Ion şi Silvia, Sîrbu Pavel şi Olga. Invitaţii şi oaspeţii au fost întîmpinaţi de fanfara căminului de cultură cu marşul nunţial. Cuvînt de deschidere a sărbătorii a fost oferit asistentului social Perju Angela, care a adus la cunoştinţa celor prezenţi importanţa şi specificul Zilei familiei, care se sărbătoreşte în R. Moldova pe data de 15 mai, începînd cu anul 2010.
A oficiat căsătoriile familiilor jubiliare secretarul consiliului local Ineşti Darii Natalia,amintindu-le soţilor prima înregistrare solemnă. Cuvînt de felicitare i-a fost oferit primarului s.Ineşti d-nei Manoli Ludmila,aducîndu-le sincere felicitări şi urări de bine.Din partea APL Ineşti sărbătoriţii au primit în dar cîte un buchet de flori,un tablou şi un ceas, suma totală constituind 1320 lei.
Din partea colectivelor folclorice de la căminul de cultură le-a fost prezentat un concert artistic dedicat acestei sărbători. În încheiere cu cuvînt de felicitare a venit şeful SASPF Teleneşti d-na Angela Sîrbu, mesajul ei fiind adresat jubiliarilor, copiilor acestora, nepoţilor şi tuturor oaspeţilor prezenţi în sală.
Oaspeţii au fost petrecuţi cu cîntecul „Mulţi ani trăiască” de către fanfara căminului de cultură.


   
Jubiliarii de 50 de ani.

 Fiul îşi felicită părinţii cu jubileul de 25 de ani de căsătorie.

 O horă moldovenească lăsată din moşi strămoşi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s